El a spus că niciuna din cele 12 persoane îngrijite de echipajele de intervenţie nu se află în stare foarte gravă. "Avem 12 persoane, în acest moment nimeni nu este în stare gravă. Sunt echipe suficiente deplasate la faţa locului. Încă focul nu este stins. Avem echipe de căutare-salvare pe apă pentru că avem informaţii că unii s-ar fi aruncat în apa rece. Avem echipe de la pompieri care caută acum", a spus şeful DSU.

De asemenea, sursa citată a mai precizat că ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, se află la sediul MAI, la centrul de coordonare. "La faţa locului mă aflu eu şi medicul Opriţa şi comandanţi de la pompieri, pentru a coordona la faţa locului. Nu am informaţii de morţi la acest moment", a mai spus Raed Arafat.

Clubul Bamboo din Capitală a ars în totalitate, iar clădirea este prăbuşită în cea mai mare proporţie, anunţă, sâmbătă dimineaţă, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Pompierii au activat Planul Roşu de intervenţie. La faţa locului acţionează, potrivit sursei citate, peste 20 autospeciale de stingere, 27 echipaje SMURD, 4 autospeciale pentru victime multiple, un Spital Mobil şi Descarcerare Grea, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov. Agerpres