Nu este vorba despre un job de manager şi nici măcar despre un job unde salariile sunt extrem de mari. Peste 3.000 de români îşi doresc să fie casier sau vânzător la Mega Image.

Jobul nu necesită facultate şi nici vreun fel de specializare. Doar o calificare pentru jobul de vânzător şi o diplomă de Bacalaureat pentru jobul de casier.

Dincolo de activittaea specifică jobului de vânzător sau casier, anunţul arată că printre responsabilităţi se mai află şi promovarea produselor marcă proprie, dar şi asigurarea curăţeniei în spaţiul de lucru.

Cu o reţea de 251 de magazine, Mega Image este cea mai mare reţea de supermarketuri din România. Retailerul a obţinut, anul trrecut, o cifră de afaceri de 394 milioane euro, cu 44% mai mare decât în 2011. Profitul a crescut şi el de peste trei ori comparativ cu anul anterior, până la 10,5 milioane de euro, potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanţe.

Prezent pe piaţa locală din 1995, retailerul belgian Mega Image, partea a Delhaize Group, operează în ţară reţelele Mega Image (150), Shop&Go (100) şi, mai nou, AB Cool Food (1 magazin). Extinderea acelerată a Mega Image este efectul unui plan gândit încă din 2008, când a cumpărat rețeaua de 14 de supermarketuri La Fourmi pentru 18,6 mil. euro. Principalii concurenţi sunt reţelele Carrefour Market (69) şi Billa (72) sau Profi (174).