Aproape 1,2 milioane de bucureșteni s-au vaccinat împotriva COVID. Alin Stoica: Se vor deschide centre drive thru la periferie

Prefectul municipiului Bucureşti, Alin Stoica, afirmă că aproape 1,2 milioane de bucureşteni s-au vaccinat anti-COVID şi anunţă organizarea de noi evenimente de vaccinare dedicate nu doar locuitorilor Capitalei, ci şi celor din judeţele limitrofe.

“Suntem aproape 1.200.000 de bucureşteni care suntem vaccinaţi, lucrul acesta mă bucură, este foarte bine şi cu ajutorul centrelor drive thru care se deschid la periferia Bucureştiului sper să atragem cât mai mulţi oameni la vaccinare şi din judeţele limitrofe. Ştiu că există un trafic foarte mare între judeţele limitrofe şi Bucureşti”, a afirmat, vineri, Alin Stoica.

Unde va fi deschis centrul de vaccinare drive thru

Conform prefectului, un centru de vaccinare va funcţiona într-un mall aflat la intersecţia dintre Drumul Taberei şi Militari, dar şi un centru drive thru în zona Rahova. Prefectul a menţionat că Primăria Sectorului 5 a contribuit pentru realizarea unor puncte mobile de vaccinare în cartierul Ferentari.

“În tot Bucureştiul va exista această preocupare de a ajunge cât mai aproape de oameni şi de a facilita ajungerea lor la centrele de vaccinare. De exemplu, în Giuleşti, va exista o cursă între Giuleşti sud şi centrul de vaccinare de la mall, în aşa fel încât toate persoanele care doresc să o facă, să se vaccineze”, a adăugat Alin Stoica.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea