Inaugurată în 1991, compania românească a crescut şi s-a dezvoltat, adaptând serviciile la necesitățile pieței, răspunzând totodată cu succes, celor mai exigente solicitări. Poziția strategică a companiei, situată în centrul țării şi logistica sunt avantaje competitive certe iar centrele de distribuiție si magazinele proprii strategic dezvoltate ajută la optimizarea costurilor şi eficientizarea timpului de lucru, astfel clienții April 91 beneficiază de produse de înaltă calitate la un raport optim calitate – preț. 

 April 91 – un partener de încredere

Succesul companiei April 91 se bazează pe oameni de încredere, oameni competitivi cu experienţă vastă în domeniul vopselelor decorative, auto si industriale. Din echipă fac parte tehnicieni și specialiști care știu cât de importante sunt cele mai mici detalii pentru orice proiect de succes, care sunt instruiți si antrenați să răspundă în cel mai scurt timp oricăror solicitări. Ca orice afacere de succes, activitatea companiei este centrată pe satisfacerea necesităților și exigențelor clienţilor. 

 

Inaugurarea fabricii April 91 a avut ca scop creșterea varietăţii de produse decorative din portofoliul de lucru si în același timp realizarea de produse de calitate înaltă la prețuri competitive .

Din punct de vedere al capacității de productie este o fabrica medie. Acest lucru permite eliminarea inerției specifice companiilor mari cand e vorba de schimbări si adaptarea imediată la cerințele pieței.

Fabrica este modernă, echipată cu utilaje si aparatură de ultimă generație  si are o stație de epurare automatizată, mecano-chimică, pentru un impact minim asupra mediului. Toate vopselele produse aici sunt pe baza de apa.

Portofoliul April 91  – soluții variate şi competitive

April 91 este compania care comercializează cea mai largă gamă de produse din categoriile: vopsele decorative, vopsele auto și vopsele industriale.

April 91 dezvoltă brandurile proprii de vopsele: April, Passiflora si Vektorr. Insă, in acelasi timp, poate produce pentru orice alt beneficiar cu rețetă proprie.

În varietatea mare de produse comercializate se regăsesc cele lavabile pentru interior şi exterior albe şi colorate, coloranţii pentru vopsele lavabile, tencuielile decorative, emailurile pentru lemn şi metal, lacurile pentru piatră, lemn şi metal, o varietate mare de baiţuri dar şi soluții pentru pardoseli transparente şi colorate. De asemenea, pe langă gama completă de vopsele, auxiliare si accesorii destinate vopsirii auto în magazinele și depozitele companiei pot fi găsite şi o varietate mare de sisteme de protecție, de finisaje si decorare cu destinatie industriala.

Produsele companiei April91 sunt disponibile şi accesibile, cele 26 de magazine deschise în 17 județe ale țării fac posibil accesul unui numar mare de clienti la produsele comercializate. Fie că vorbim de proiecte mici sau de construcții mari, produsele April 91 răspund celor mai înalte standarde.

 April 91 standarde înalte de calitate

Investițiile realizate constant în echipamente de ultimă generaţie şi tehnologiile inovatoare utilizate fac ca produsele ce poartă amprenta April 91 să fie remarcabile. Certificările sistemului de management al calității SR EN ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015) şi sistemului de management de mediu SR EN ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015) oferă clienților garanții ale îndeplinirii cu consecvență a tuturor cerințelor de calitate şi mediu.

Varietatea mare de produse peliculogene pusă la dispoziţie, paleta coloristică dinamică dar şi cercetările constante pe segmentul de dezvoltare sunt aspecte care fac ca acest partener să fie unul de încredere, unul care susține proiectele îndrăznețe și pe clienții care doresc să beneficieze de calitate, eficiență şi randament. 

Următoarele proiecte ale April 91 sunt gândite să asigure clienților accesul la cele mai rapide și mai eficiente soluții. Prin diversificarea continuă a gamei de produse, construirea unui depozit modern şi a unui centru de formare şi certificare a vopsitorilor din toate domeniile, compania vizează extinderea pieței de desfacere, și în același timp menținerea standardelor de calitate si mediu.