Zonga este cel mai mare serviciu local de muzică, lansat în 2012 de către echipa Trilulilu din dorința de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a se bucura legal de muzica și artiștii lor favoriți, oricând și oriunde s-ar afla. Prin parteneriatele încheiate cu casele de discuri, Zonga oferă acces la un catalog de peste 20 de milioane de melodii la cea mai înaltă calitate, disponibile pe toate dispozitivele: PC, mobil (iOS, Android, Windows Phone), tabletă, iar acum și Samsung Smart TV. Fără download, fără bătăi de cap!

Utilizatorii Zonga vor putea asculta oricând online muzica preferată, pot descoperi artiști noi, melodii și albume. De asemenea, în funcție de istoricul ascultărilor și de genurile preferate, utilizatorii vor primi recomandări personalizate pentru a descoperi materiale noi. Playlisturile și preferințele sunt sincronizate automat între toate dispozitivele.

Începând cu a doua jumătate a lunii decembrie, aplicația va fi preinstalată pe modele Samsung Smart TV. De asemenea, toți cei care vor achiziționa Samsung Smart TV vor primi un voucher pentru 3 luni gratuite de Zonga.