APIA incearca sa faca in asa fel incat urmatorul program Rabla sa nu fie limitat, a declarat vice-presedintele asociatiei Brent Valmar.

„Speram ca Rabla sa inceapa la 1 ianuarie si sa nu mai fie limitat in privinta sumei, a numarului de unitati si nici in ceea ce priveste marcile participante. Clientul sa fie cel care decide”, a declarat reprezentantul APIA.

Potrivit acestuia, din pricina cotelor alocate in programul Rabla, cel mai mult a avut de pierdut Dacia. In acest sens, Valmar a precizat ca asociatia incearca sa elimine numarul limita de unitati pentru o anumita marca in cadrul programului.

Reprezentantul APIA a apreciat ca volumul pietei auto in Romania va scadea in cel mai fericit caz la 250.000 de unitati anul viitor, fata de 275.000 de unitati, volumul estimat pentru acest an.

Pe de alta parte Valmar a declarat ca asociatia nu intentioneaza sa nu demareze nicio actiune in perioada urmatoare de timp, ci va astepta noua guvernare, intrucat ” acum nu ne asculta nimeni din cauza alegerilor.”