Scopul nostru este să oferim cumpărătorilor de proprietăți de lux cel mai bogată ofertă de apartamente de lux, în unele dintre cele mai râvnite zone din nordul Bucurestiului, Floreasca, Dorobanți, Aviației, Aviatorilor, Herăstrău, Pipera, Băneasa, Barbu Văcărescu, Domenii, Primăverii, Kiseleff.

Poți apela la o agenție imobiliară care se respectă și te respectă și care are în portofoliu peste 500 de oferte de apartamente de vânzare în București, în valoare de peste 330 de milioane de euro, iar valoarea apartamentelor tranzacționate în ultimul an de echipa de consultanți imobiliari depășește valoarea de 88 milioane de euro.

Vă oferim cea mai simplă și eficientă modalitate de a caută apartamentele de vanzare in Bucuresti folosind filtrele de buget, suprafață și an construcție.

O echipă de consultanți imobiliari talentați, profesioniști și de încredere, vă vor deschide calea către cele mai dorite apartamente de lux de vânzare disponibile în ansamblurile rezidențiale noi dar și în imobile vechi din nordul Bucurestiului.

În portofoliul nostru veți găsi apartamente situate în unele dintre cele mai exclusiviste și căutate zone rezidențiale ale capitalei, apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, penthouse-uri înconjurate de terase și având priveliști spectaculoase, apartamente care beneficiază de spatii ample și finisaje premium, incorporate într-un design atractiv și aliniat ultimelor tendințe. 

Și pentru că Acasă este locul în care dorim să ne simțim confortabil și în siguranță, veți constata că apartamentele de vânzare din portofoliul unei agenții imobiliare serioase sunt situate în imobile care vă vor pune la dispoziție facilitați de ultimă generație și care oferă acces facil către nenumărate puncte de interes, precum restaurante consacrate, săli de sport, școli prestigioase, supermarketuri, spitale și malluri.

Indiferent de zona din nordul Bucurestiului în care căutați un apartament de lux de vânzare, indiferent de finisajele sau facilitățile dorite, cu ajutorul unei agentii imobiliare veți găsi oferta cea mai bună pentru dumneavoastră.