La finalul emisiunii de luni seară, de la Antena 3, Mihai Gâdea a făcut referire la Mircea Badea și Mugur Ciuvică. Mai exact, acesta a precizat că colegul său a avut nevoie de o zi de pauză, motiv pentru care nu a putut fi prezent în direct.

Totodată, el a mai adăugat că acesta va reveni marți, 31 august, cu o nouă emisiune. „Mircea a avut o zi de pauză. Avea nevoie, l-ați văzut… Revine la emisiune de mâine (n.r. marți, 31 august)”, a anunțat Mihai Gâdea.

În același timp, Gâdea a mai adăugat că domnul Ciuvică va putea fi văzut și el tot marți, adăugând că ar fi plecat cu Mircea Badea, lucru care ar fi fost un secret, de fapt.

„Ne vom vedea (n.r. tot marți) și cu domnul Ciuvică, care a fost plecat cu domnul Badea. V-am spus un secret în momentul de față. Cred că și domnul Ciuvică avea nevoie”, a adăugat Mihai Gâdea.

De ce a plecat Mihai Gâdea

Amintim faptul că Mircea Badea a vorbit la un momendat despre campania de vaccinare antic-covid. Acesta declara că nu este treaba nimănui dacă s-a vaccinat sau nu împotriva coronavirusului. În schimb, a spus că este vaccinat împotriva Hepatitei B.

Totodată, prezentatorul tv susține că nu este nici de partea vaccinaților, dar nici de partea celor care refuză să se vaccineze, iar fiecare persoană are dreptul să aleagă.

El a mai adăugat că nu dorește să dea un exemplu nimănui, precizând că există suficiente informații pe care oamenii să le ia în seamă când iau o decizie în acest sens.

„Mă întreabă lumea dacă m-am vaccinat. Răspunsul meu este: ce-ți pasă ție? Care este interesul tău în treaba asta? Ce importanță are dacă eu m-am vaccinat sau nu?

M-a întrebat cineva pe Facebook dacă-s vaccinat. L-am întrebat ce-i pasă lui. Mi-a spus: „mulți se pot lua după tine”. Eu nu vreau să se ia nimeni după mine. Ce fac eu privind vaccinarea vreau să mă privească doar pe mine. De ce să se ia cineva după mine? Există foarte multă pasiune dilie în ambele direcții. Aici nu includ doctorii. Ei spun părerea lor medicală. Nu mă refer la ei. Dar vin din ăștia – Ciuculete, Bubulete, Mumulete – care vin și zic: vaccinul e bun la om. De unde știi tu, Mumulete, că vaccinul e bun la om? ”Păi de la doctori”.

Păi de la doctori știu și eu, dar cine ești tu să îmi zici că e bun vaccinul? Una este să-mi spună un doctor, iar alta e să-mi zică Mumulete. Pe de altă parte, sunt cei care zic că vaccinul înseamnă moarte. Băi, nene, cine ești tu să zici asta? De unde știi tu treaba asta? Dacă m-am vaccinat sau nu este strict treaba mea. Nu vreau să se ia nimeni după mine, indiferent ce aș fi făcut.

Pro-vaccin sau contra-vaccin clar nu sunt. Nu fac parte din aceste două secte. Sunt două secte de dilii, mai dilii decât ăia cu Bitcoin. Eu nu joc în filmul acesta. Eu, de exemplu, sunt vaccinat împotriva Hepatitei B. De ce vă spun acest lucru? Pentru că nu există pasiuni în legătură cu acest subiect”, a explicat, recent, Mircea Badea la Antena 3.