Cornel Dinu trece prin clipe grele: „S-a terminat!” Ce a pățit fosta glorie dinamovistă

Fostul mare fotbalist dinamovist Cornel Dinu s-a retras în ultima vreme și a dispărut din viața publică. Nu mai apare nici la televizor, nici prin ziare. Fostul său colaborator, Cristi Borcea, a povestit drama prin care trece fostul mare jucător și antrenor. Dinu nu mai iese din casă și nu mai discută nici cu cei mai apropiați prieteni. Cristi Borcea și Cornel Dinu au lucrat împreună în perioada 1999-2003, timp în care Dinamo a câștigat două titluri și două Cupe ale României. Acum, fostul fotbalist, ajuns la 75 de ani, s-a izolat de restul lumii din cauza mai multor probleme de sănătate și nu își dorește să mai interacționeze cu alți oameni.

Dezvăluirea despre starea lui Cornel Dinu a fost făcută de bunul său prieten Cristi Borcea, într-o discuție purtată cu Horia Ivanovici, realizatorul Fanatik Superliga.

„Acum e cea mai mare durere a mea. Nu știu ce să fac. Vorbesc cu el, dar nu iese din casă. Vreau și eu să mai mergem la un restaurant. Nu socializează. A intrat într-o pasă… Nu mai vrea. Asta e drama. Eu mă duc, hai nea Cornel, haide până la mine, haide să mâncăm. Vin eu, vă iau. Orice. Nu mai iese din casă. Săptămâna viitoare promitem amândoi să îl luăm la masă”, a declarat Cristi Borcea.

Procurorul spune că suferă tare din cauza unei coxartroze și că nici infiltrațiile nu-și mai fac efectul

Și moderatorul Horia Ivanovici a spus că „Procurorul” nu se simte bine și parcă nu ar mai fi racordat la realitate. Ivanovici a spus chiar că parcă și-ar dori să vină sfârșitul. Se autoizolează și că nu îi mai place să vadă ce se întâmplă în viața de zi cu zi.

Cornel Dinu a confirmat, la finalul anului trecut, că suferă de insomnii și că situația medicală îi creează mari probleme.

„Eu nu dorm noaptea, sunt dat peste cap de o lună de zile. A fost o perioadă când ne țineam de urât (n.r. cu Mihai Stoichiță). Nu mai sunt ce am fost. S-a terminat. Cu organismul e cu totul altceva. Dacă mă vezi, zici că-s Peneș Curcanul, cum trag piciorul după mine. E coxartroză. M-a ținut 10 ani cu infiltrațiile și nu mai ține, vai de capul meu”, a transmis Cornel Dinu, la Fanatik.

Cornel Dinu are 75 de ani și de-a lungul carierei a jucat doar pentru Dinamo, club la care a strâns 454 de meciuri. A cucerit de șase ori titlul și de două ori Cupa României. El s-a aflat pe banca „câinilor roșii” de mai multe ori, dar cel mai mare succes l-a cunoscut, ca antrenor, în perioada 1999-2001 când a obținut două titluri și două Cupe ale României.