Fostul premier, Victor Ponta, lansează un avertisment sumbru. Situația din politică ne poate duce direct către dezastru. Mai mult, economia românească a fost pusă pe butuci de către cei din Guvernul Dăncilă. Criza este mai aproape ca oricând, crede liderul ProRomânia.

„Le-am stricat niste blaturi si ma bucur de chestia asta. Ceea ce este cel mai important si ce am incercat sa stric si eu, ce a incercat si domnul Tăriceanu, este acest dolce far niente, domne’, dupa 27 mai, doamna Dancila a scapat de Dragnea, deci mergem mai departe la fel.

A fost cel mai prost rezultat din istoria PSD. Apoi, au venit, l-au luat cu duba pe Dragnea. Dupa care, au devenit toti curajosi, cum a fost dupa ce a fugit Ceausescu cu elicopterul, stiti ca toti din CC s-au declarat antiCeausisti: Bobu, Postelnicu, Dascalescu. Dar dupa aia nu au ramas tot ei la putere. Aici au ramas si nu s-a schimbat nimic.

Am avut o singura discutie cu doamna Dancila pe aceasta tema, i-am spus sa schimbe guvernul, programul de guvernare. A zis „da, da, da”, dar nu a mai schimbat. Domnul Tariceanu i-a spus acelasi lucru, suntem in colaps bugetar. Sigur, mai da Teodorovici 50 de lei la pensie, ca impuscatu’… Nu s-a schimbat nimic”, a tunat Victor Ponta, confom Realitatea TV.

Și asta nu e tot. Ponta a continuat tirul la adresa Guvernului Dăncilă. „Asta seara, nu avem un guvern care sa poata sa functioneze. Tot in aceasta seara, doua agentii de rating international au spus acelasi lucru: va duceti in cap cu Romania.

Problema este urmatoarea: nu mai sunt bani, nici nu o sa avem bani, nu avem un program economic si nu avem pe cineva care sa ne pregateasca pentru furtuna. Eu sunt convins ca furtuna economica vine. Suta la suta vine”, a mai spus Ponta.