Bătălie totală pe scena politică înaintea alegerilor europarlamentare și a referendumului pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis. Liberalul Rareș Bogdan a detonat bomba în direct la România TV. L-a făcut KO pur și simplu pe Liviu Dragnea, dar și Guvernul Dăncilă.

Rareș Bogdan spune că pensiile românilor au scăzut anul trecut, dar scăderile vor continua și în 2019. „PSD în 2018 și 2019 a tăiat pensile pensionarilor. Pensiile trebuiau să crească anual, conform legii. Prin majorarea pensiilor cu 10% de la jumătatea anului pensionarii au pierdut. Acum în 2019 vor pierde din nou”, a spus Rareș Bogdan.

Liberalul nu s-a oprit aici. Rareș Bogdan a continuat să mitralieze PSD și să o apere pe fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi. „Abuzul nu tebuie să fie susținut de nimeni. PSD vrea control politic asupra procuratorii. E esențial ca un român să ocupe o funcție la nivel European. Sunt incompetenți, populiști, își bat joc de cetățeni. Niciun palamentar nu trebuie să aiba imunitate.”, a mai spus Rareș Bogdan.