„ În şedinţa Consiliului de Supraveghere din 26.04.2012 s-a înregistrat demisia din funcţia de Preşedinte şi membru al Consiliului de Supraveghere al Băncii Comerciale Carpatica a domnului Ilie Carabulea. Totodată, membrii Consiliului de Supraveghere au ales în funcţia de preşedinte pe domnul Nicolae Petria, urmând a fi convocată ulterior Adunarea Generală a Acţionarilor pentru completarea componenţei Consiliului de Supraveghere al Băncii Comerciale Carpatica”, se scrie într-un comunicat publicat la ora 12 pe Bursa de Valori Bucureşti.
Acţiunile Băncii Comerciale Carpatica, listate la BVB, au fost suspendate de la tranzacţionare în această dimineaţă, întrucât azi se desfăşoară adunarea generală a acţionarilor (AGA), fiind o simplă coincidenţă cu ziua în care Ilie Carabulea, acţionar principal cu 41,2%, a fost arestat.
Ultimul preţ al acţiunilor Băncii Comerciale Carpatica (BCC) a fost de 0,0594 lei, nivel la care capitalizarea băncii este de 186,9 lei (42,7 milioane euro).
Printre acţionarii importanţi de la Carpatica mai figurează Corneliu Tănase (şeful afacerilor internaţionale ale Atlassib n.r.), cu 11,22%,  Alin Albu (fiul lui Aurel Albu, cel cu care Carabulea a pus bazele afacerii Atlassib, împreună şi cu Corneliu Tănase n.r.), cu 3,29%.
Recent, banca a raportat un profit net de 8,54 milioane lei pentru perioada ianuarie-martie din 2012, primul profit trimestrial după o perioadă de doi ani şi jumătate (ultimul profit a fost raportat în trimestru II 2009).
La finalul primului trimestru din acest an, activele totale ale BCC erau de 4,236 miliarde lei (conform RAS), în urcare puternică faţă de finalul lui 2011, când se situau la 3,787 miliarde lei.