Cu trei săptămâni înaintea alegerilor europarlamantare partidele scot toate armele pentru a convinge electoratul. În mai toate sondajele de opinie PSD a scăzut foarte mult față de procentele pe care le-a obținut la finalul lui 2016. Liviu Dragnea a intrat și el la joc. Cifrele liderului PSD sunt dezastruoase, mult chiar sub cele mai pesimiste sondaje în privința social-democraților.

Dragnea încearcă să-și apropie primarii și le promite că prin intermediul Fondului de Dezvoltare și Investiții vor avea mai mulți bani pentru proiectele locale. Mai mult, Dragnea pare extrem de darnic cu mai toată lumea. Promite bani pentru școli, locuințe sociale, dar și pentru spitale sau dispensare.

„Când eram ministrul Dezvoltării, am imaginat PNDL pentru că experiența de președinte al Consiliului județean mi-a dat posibilitatea să cunosc problemele cu care se confruntă fiecare comunitate, indiferent de dimensiune. Mulți mi-au spus atunci că e o nebunie și că nu voi reuși. Azi, rezultatele vorbesc de la sine.

Începând de astăzi primarii au însă un nou instrument – Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. Românii merită să aibă aproape de casă școli, grădinițe, creșe, spitale, dispensare, clinici medicale. Fiecare localitate poate avea drumuri asfaltate, apă curentă și canalizare, rețea de electricitate și gaze naturale. Sunt bani și pentru locuinţe sociale pentru tineri sau pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic, cămine culturale și lăcașuri de cult. Ține numai de primar să vină cu doar două documente la București și banii merg la comunitate, pentru oameni.

Punem la dispoziția primăriilor, asociațiilor de dezvoltare intercomunitară, universitatilor 10 miliarde de euro pentru a oferi cetățenilor o viață mai bună. Noi ne dorim o Românie puternică, bogată și respectată. Așa cum am promis, creștem România și aducem bunăstare românilor!”, este mesajul lui Liviu Dragnea de pe o rețea de socializare.