Florin Salam a avut nevoie de îngrijiri medicale extinse din cauza apariției oboselii cronice. În urma unei spitalizări de zece zile, medicii au reușit să îl ajute să se recupereze, însă condiția fizică a cântărețului nu mai este la același nivel ca altădată.

Recent, cântărețul a fost văzut la reședința sa de lux situată în partea de nord a capitalei. El părea obosit, ceea ce indică faptul că trece printr-o perioadă dificilă din viața sa.

Florin Salam a purtat o conversație cu două persoane apropiate, deși fotografiile l-au surprins părând oarecum distant. La despărțire, toți și-au exprimat urările de bine pentru sănătatea cântărețului.

La externarea din spital, Florin Salam a fost preluat de soția sa, în timp ce prietenul său apropiat, Bercea Mondial, l-a așteptat răbdător în fața blocului în care locuiește. La fața locului au fost prezenți și alți prieteni ai cântărețului, dornici să îi ofere sprijinul și să îl îmbrățișeze.

Florin Salam le-a promis fanilor că va cânta în continuare

Numeroși susținători loiali lui Florin Salam și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate în declin a acestuia, care ar putea duce la încheierea carierei sale muzicale. Ca răspuns, Salam i-a asigurat că intenționează să continue cu spectacolele sale, dar că va acorda prioritate stării de sănătate și nu va fi condus exclusiv de câștigurile financiare obținute în urma evenimentelor.

„Nu! O să cânt în continuare! Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo.(…) Am avut o săptămână de spitalizare, am fost internat, știe toată lumea, asta e, 25 de ani de oboseală. Că arăt eu tot bine, asta e altceva. Îmi cer mii de scuze”, spunea Florin Salam, într-un live, pe Facebook.

Florin Salam este epuizat

Fiica lui Florin Salam, Betty Vișănescu, a dat mai multe detalii despre starea de sănătate a tatălui său. Aceasta spune că Florin Salam este epuizat și că face tratament pentru a-și putea reveni. De asemenea, atunci când a fost internat în spital, aceasta a mai spus că manelistul face tot ce poate pentru a respecta evenimentele programate.

„Tatăl meu este epuizat. Este internat în spital și face tratament pentru a își reveni, să poată respecta evenimentele pe care le are și să bucure lumea, așa cum a făcut mereu. Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor. După toate acestea, Florin Salam, tatăl meu vrea să revină în forță, așa cum îl știe lumea”, a declarat Betty al momentul respectiv.