Scout LaRue Willis, una dintre cele trei fiice ale lui Bruce Willis cu actrița Demi Moore, a publicat un clip în care poate fi văzută alături de marele actor. Videoclipul a fost postat de Ziua Recunoștinței, iar fanii au fost șocați când și-au văzut eroul vizibil afectat de afazie.

Fanii Bruce Willis au fost șocați

Fiica actorului apare alături de tatăl ei, pe care îl ține de mână, alături de textul „Hand in hand in love”. Totuși, acesta nu mai seamănă deloc cu eroul adorat de generații de iubitori ai filmelor de acțiune.

Totodată, unii fani au considerat gestul nepotrivit.

„Simt că nu ar trebui să-l vedem așa… Nu mai este un personaj public și merită liniște și intimitate”, a scris un fan la postarea realizată pe Instagram.

Comentariul a strâns imediat zeci de mii de like-uri.

Mă simt ciudat de când a fost diagnosticat. Deodată vedem toate aceste videoclipuri vulnerabile ale lui care ar trebui să fie private”, a spus un alt fan.

Amintim că familia lui Bruce Willis a dezvăluit în martie că actorul suferă de afazie și s-a retras din lumea filmului. Boala respectivă este cunoscută și sub denumirea de disfazie. Este vorba despre o tulburare neurologică ce afectează capacitatea unei persoane de a înțelege și a folosi limbajul.

Totuși, nimeni nu și-a imaginat că declinul va fi atât de rapid. Marele actor pare complet detașat de realitate în videoclipul publicat de fiica lui.

Boala îi afectează foarte mult capacitatea de comunicare

Boala respectivă îi afectează foarte mult capacitatea de comunicare, potrivit unor dezvăluiri făcute în trecut. Aceasta este cauzată de niște leziune la nivelul creierului.

Apropiații actorului au dezvăluit anterior că acesta „nu poate spune mare lucru”. Mai mult, pare să nu „înţeleagă prea mult din ceea ce spun alţii”.

„Bruce nu poate spune mare lucru şi nu pare să înţeleagă prea mult din ceea ce spun alţii. Boala de care suferă, care îi afectează capacitatea de a se exprima şi de a se mişca, a progresat. Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de ei, şi asta le frânge inimile”, au spus apropiații marelui actor.

O dezvăluire a venit și din partea lui Sylvester Stallone, prieten cu Bruce Willis de decenii. Acesta spunea cu mâhnire că nu a mai putut comunica cu actorul.

În ciuda faptului că au rivalizat la boxoffice, Sylvester Stallone și Buce Willis au fost prieteni apropiați și, la un moment dat, chiar parteneri de afaceri.

„Bruce trece prin momente foarte, foarte dificile. Nu a putut să comunice. Asta mă ucide. Este așa de trist”, a răbufnit Stallone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw)