Potrivit spuselor artistei, aceasta a apelat la astetician după ce l-a născut pe cel de-al treilea copil. Motivul este unul simplu: după cele trei sarcini avute, artista nu se simțea extraordinar în pielea ei. Antonia a mărturisit că sânii ei aveau tendința de a se lăsa, așa că s-a decis să facă ceva în privința aceasta.

Ce spune artista despre cum își îngrijește tenul?

“Tenul mi-l îngrijesc acasă. Folosesc o cremă pentru hidratare. Chiar trebuie să fiu sinceră, uneori dorm machiată. Mai am zboruri dimineața și le pun pe make-up artiste să vină seara să ma machieze și eu ma culc și a doua zi mă trezesc așa. Bine, mai trebuie să îmi refac fondul de ten. Nu este ceva foarte sănătos, nu recomand, știu că mă ceartă toată lumea și mama, dar ăsta e adevărul, aș fi falsă să spun că mereu ma demachiez”, a declarat artista, citată de impact.ro.

Antonia se preocupă de fizicul ei

Deși a apelat la ajutorul esteticienilor, Antonia nu vrea să facă un obicei din asta. De aceea, artista are o foarte mare grijă la aspectul fizic, lucrându-și corpul atent alături de iubitul ei, iar programul alimentar este și el unul strict în majoritatea cazurilor.