Așadar, producătorul local de medicamente se va concentra în special pe piețele din  America de Nord, Europa și Federația Rusă. Totodată, Antibiotice țintește poziția de leader mondial pe piața produsului Nistatină (substanță activă utilizată în prepararea de forme farmaceutice și în industria cosmetică).
Potrivit rezultatelor preliminare ale companiei pentru 2011, cifra de afaceri din export a însemnat 18 milioane de dolari, adică 20% din total. Această cifră ar putea să ajungă la 25 milioane de euro în 2016 pe baza exporturilor de Nistatină.
Pentru acest produs, principala sursă de creștere o reprezintă piața americană, deși Nistatina este distribuită în peste 30 de țări. De asemenea, Antibiotice deține aprobare  FDA (autoritatea americană de reglementare în domeniul medicamentului și alimentației) pentru șase medicamente injectabile, ceea ce perminte comercializarea acestor produse pe piața americană.
“Important este faptul că în ultimii doi ani compania a reușit să crească exportul de produse finite cu 50%”, a declarat Mihai Stoian, manager Dezvoltare Afaceri.
Anul acesta, compania a plănuit să lanseze 14 produse din categoria antibiotice antibacteriene, medicamente de uz cardiovascular, medicamente oncologice, precum și medicamente care se eliberează fără prescripție medical. În prezent, compania exportă în peste 55 de țări.