Într-o postare recentă de pe pagina de Facebook a fostului consilier USR, Andrei Caramitru, acesta mobilizează la vot „nu pentru KWI”, ci pentru „anihilarea sectei numită PSD”, conform relatării acestuia.

Fostul consilier al lui Dan Barna compară membrii Partidului Social Democrat cu cei care consideră ca pământul este plat, continuând prin a îi numi „nebuni psihopați”.

Aceasta este întreaga postare a lui Andrei Caramitru:

„Peste tot în lume există oameni slabi de înger. Unii cred că pământul e plat. Alții din diverse secte se închină la extratereștri și profetul lor (Rael – un fost pilot de curse) sau la scriitori SF (scientologii). Și le dau toți banii lor și cred nebunește tot ce li se spune.

Însă – grupările astea peste tot sunt mici, izolate. La noi însă – avem PSD. O sectă în care oameni sărmani acceptă sa fie batjocoriți, furați, umiliți. O sectă unde dumnezeul lor e furtul. Și au 3 profeți : minciuna, țopenia și prostia.

Secta asta însă – a acaparat statul. Ne-a condus 30 de ani.

Acum e cazul sa îi trimitem la gunoi. Sa îi sufocăm cu votul nostru. Votul acum nu este despre Iohannis (nici mie nu îmi place). Este un referendum – vrem sau nu sa ne conducă secta asta condusă de nebuni psihopați sau nu ? Vrem să mai aibă vreun rol în țara asta sau nu?

Așa ca – oameni buni – mergeți la vot. Nu pentru KWI. Nu contează. Contează însă anihilarea sectei numită PSD.”