Andrei Caramitru, cuvinte de laudă la adresa lui Marcel Ciolacu: E mult mai rațional și de bun simț

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Andrei Caramitru a avut cuvinte de laudă la adresa liderului social-democraților, Marcel Ciolacu. Andrei Caramitru notează că liderul PSD este ”mult mai rațional și de bun simț” decât liberalii.

În același mesaj, Andrei Caramitru a spus și despre Kelemen Hunor, liderul UDMR, că este ”un adevărat domn”.

„Vă mai spun o chestie. De fapt Ciolacu e mult mai rațional și de bun simț decât ăștia. Sa nu mai vorbesc despre Kelemen care e un adevărat domn. Nu as fi crezut sa spun așa ceva vreodată dar asta e realitatea. Cam aicea suntem ca situație”, scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

După ce a fost consilierul lui Dan Barna, Andrei Caramitru s-a retras din politica activă a USR și a devenit un critic la adresa partidului.

Andrei Caramitru a avut cuvinte dure la adresa Dianei Șoșoacă

Andrei Caramitru a criticat-o dur pe Diana Şoşoacă, în urma protestelor care au avut loc weekend-ul trecut. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Caramitru, în stilul său deja cunoscut, nu s-a sfiit s-o atace fără perdea pe Şoşoacă, afirmând ironic că aceasta “e clar posedată de diavol” şi că “scoate zgomote de vârcolac”.

“Eu dacă as fi teolog sau înalt cleric – as fi ingrijorat cu senatoarea asta urlatoare. E clar posedata de diavol, urla și blestema, scoate zgomote de varcolac, îndeamnă la mare păcat.

Si mai și aduna adepți – ca diavolul asa face, se ascunde sub simbolurile domnului sa ia mințile oamenilor slabi ca sa împraștie molima și moarte.

Trebuie făcut rapid un exorcism dar asa mai serios sa o salvam, sărmana de ea”, a scris Caramitru pe pagina sa de socializare.