Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a dezvăluit că mama sa și-a schimbat confesiunea religioasă imediat după ce s-a căsătorit cu Alexandre Eram, care este catolic. În acest context, prezentatoarea TV și familia ei sărbătoresc Paștele catolic în această perioadă.

„Părinții mei sunt catolici, așa că și eu sunt catolică”, a spus Alexia Eram, potrivit viva.ro

Andreea Esca sărbătorește Paștele de două ori pe an

În acest context, Andreea Esca sărbătorește Paștele de două ori pe an. În primul rând, prezentatoarea TV sărbătorește Paștele catolic împreună cu familia ei, iar apoi sărbătorește Paștele ortodox cu părinții săi.

„Noi am sărbătorit Paștele pentru că suntem romano-catolici, dar sărbătorim și de Paștele Ortodox împreună cu părinții mei, mâncăm bunătăți tradiționale. Gătesc foarte rar, dar când gătesc cred că gătesc bine. Sper!”, a spus Andreea Esca.

Andreea Esca și Alexandre Eram formează unul dintre cele mai solide cupluri din România

Amintim că Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, a împlinit 53 de ani în ziua de 27 martie. Cu această ocazie, prezentatoarea știrilor de la Pro TV a postat pe rețelele de socializare un mesaj simpatic în care îi urează la mulți ani soțului ei.

Aceasta a punctat și că ea este mai vulcanică, în timp ce el este mai așezat, completându-se astfel unul pe altul.

„La mulţi ani băiatului care pare că închide ochii (romantic), dar de fapt calculează😂!

Câți oameni au fost la @half_is_free Cluj, cât costă tiparul pentru următorul @alistmagazine, câți metri pătraţi de lemn sunt necesari pentru şura de la @oberwood, cât de lungă să fie traversa pentru scările de la birou, câte referinţe de ojă @melkiorprofessional sunt suficiente, câte evenimente avem de organizat anul ăsta, câte tablouri sunt de înrămat pentru proiectul următor, câți ani de facultate mai are Aris, câte acte are de verificat pentru Alexia, câți ani o mai ține într-un dans nebuna asta de Andreea…. Berbec Style!

M-am prins într-un final și care e diferența clară dintre noi: mie îmi place să joc table şi lui, şah! @ralucaciornea”, a scris Andeea Esca pe Instagram.

Andrea Esca și Alexandre Eram formează unul dintre cele mai longevive cupluri din show-biz, fiind sunt căsătoriți de 23 de ani. Și-au unit destinele pe data de 29 aprilie 2000, iar nunta lor a fost evenimentul monden al anului.