George Burcea a avut numai de câștigat prin participarea sa la emisiunea „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, deși nu se știe încă cine va fi câștigătorul. Actorul s-a ales nu doar cu amintiri plăcute, ci și cu o iubire: Viviana Sposub, scrie playtech.ro.

După terminarea filmărilor cei doi s-au întâlnit și se pare că, conform postărilor de pe rețelele de socializare, au rămas împreună. Mai mult, Burcea face pași mari în a o cuceri pe frumoasa brunetă, dezvăluindu-i și una dintre pasiunile sale: gătitul. George Burcea este un adevărat gospodar, după cum s-a văzut la o altă emisiune la care a participat alături de fosta soție, Andreea Bălan.

George și Viviana au fost surprinși săptămâna trecută pe peronul gării din Constanța. Aceștia s-au și sărutat, semn că relația lor e oficială.

George Burcea este din nou îndrăgostit și face tot posibilul să o cucerească iremediabil. Și cum dragostea trece prin stomac, acesta a încântat-o pe brunetă cu un deliciu tradițional: pârjoale. La scurt timp, vedeta TV a postat imagini cu preparatul pe contul ei de Instagram, fără a da numele partenerului, dar precizând că în spatele efortului au stat mâinile unui moldovean.

„Am mâncat aceste pârjoluțe făcute de un moldovean adevărat”, a scris Viviana Sposub pe contul său de socializare.

În paralel, actorul a publicat o poză cu aceleași pârjoale, pe contul său de Instagram. În descrierea imaginii a notat: „Vă pârjolesc. Moldovan la plită”.

Colegii din „Ferma” prevăd că cei doi vor petrece timp frumos împreună. Ba chiar George Piștereanu l-a întrebat direct dacă își va pune pirostriile cât de curând, iar acesta, zâmbind, a răspuns ferm că „Da”, moment în care Ana Maria Ababei a început să cânte „Ia-ți, mireasă, ziua bună!”.

„Vă stă foarte bine împreună. Care e treaba?! Până la urmă eşti bărbat divorţat, nu ai nicio treabă”, i-a spus şi Andrei Stoica.

„A fost un moment foarte frumos. Nu mă aşteptam la asta. Eu am cunoscut-o aici, nu o ştiam de dinainte”, a adăugat Burcea.