Având în vedere că George Burcea a fost prins la volan sub influența drogurilor, Andreea Bălan ar i-ar fi cerut acestuia să se testeze o dată la trei luni, dacă vrea să își vadă copiii. Surse apropiate celor doi au declarat că aceștia au avut, recent, o discuție mai aprisă și că Andreea Bălan i-a zis actorului că nu își va da acordul să le lase pe fetițe la el dacă acțiunile lui le pot pune în pericol pe cele două copile.

“George a lăsat mult de la el în ultima vreme, suportă multe, doar că Andreea să se răzgândească și să accepte custodia comună. De curând au avut o discuție mai puternică, iar ea i-a spus că dacă dorește să își vadă fiicele, va trebui să se supună unui test antidrog o dată la trei luni. Că ea nu îi va da acordul să plece cu fetele nici până la colțul străzii, atâta timp cât acțiunile lui le poate pune pe ele în pericol”, a dezvăluit o sursă din anturajul Andreei și a lui George, citată de cancan.ro.

Ce spune însă Andreea Bălan despre o nouă poveste de dragoste în viaţa ei?

Artista a mărturisit, într-o discuţie cu Dan Capatos, realizatorul “Xtra Night Show”, că îşi doreşte o nouă iubire în viaţa ei, însă despărţirea de George Burcea este prea recentă ca să ia în calcul acest lucru imediat. Andreea chiar a lăsat de înţeles că şi-ar dori să se recăsătorească, însă abia peste câţiva ani. “Îmi doresc pe cineva care să mă iubească”, a mărturisit ea, potrivit sursei anterior menționate.

“Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească… Acum ți-aș spune că nu m-aș mai căsători, dar nu se știe, peste câțiva ani. Îmi doresc foarte mult iubire. Deși par foarte dură, la bază sunt un om foarte sensibil, am două personalități. Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva care să mă iubească și pe care să-l iubesc, îmi doresc iubire. George vine o dată pe săptămână la fetițe, e musai să vină. Vrea, nu vrea, vine”, a povestit Andreea Bălan.