Deși cei doi s-au atacat săptămâni în șir pe rețelele de socializare, Andreea Bălan pare să fie hotărâtă să-l accepte din nou pe George Burcea în viața sa.

Cei doi au plănuit deja o vacanță împreună, iar în urma fotografiilor postate de actor pe rețelele de socializare, se pare că acesta petrece destul de mult timp alături de artistă și de fiicele sale.

Mai exact, decizia pare să fie a Andreei Bălan, care, de dragul fetițelor a făcut un compromis și încearcă din răsputeri să le ofere acestora o familie completă.

Pleacă în vacanță!

Se pare că doi artiști și-au planificat deja o următoare vacanță în familie, pe care vor să o petreacă împreună, toți patru pentru ca micuțele să nu simtă lipsa tatălui, în viața lor. De asemenea, nu este exclus ca și mama Andreei Bălan să vin în una din aceste vacanțe.

„Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru.

Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu.

Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, au declarat surse din anturajul celor doi potrivit Impact.ro.