Fix înainte de începerea nebuniei cu coronavirus, Andreea Bălan și George Burcea au trecut printr-un scandal monstru, cei doi ajungând să își anunțe divorțul. Cu toate că actele nu au fost încă semnate, deoarece tribunalele s-au închis între timp, Andreea Bălan pare să fi găsit deja un alt bărbat cu care să îl înlocuiască pe actorul cu care are deja două fetiţe.

Nume surpriză invocat de Andreea Bălan

Cu toate că momentan lucrurile sunt la faza zvonurilor și a bârfelor, Andreea Bălan revine în centrul atenției alături de Petrișor Ruge. Mai exact, fostul partener al vedetei TV din emisiunea Dansez pentru tine, bărbat cu care colaborează şi lucrează zi de zi. Chiar Andreea Bălan l-a desemnat recent ca fiind „cel mai stabil din viața mea”. Mai mult, se pare că acesta ar fi liber în această perioadă, după ce s-a despărţit de Sandra Izbaşa.

Andreea Bălan și Petrișor Ruge se cunosc de 12 ani, timp în care au ajuns să se cunoască extrem de bine și să lege o legătură foarte strânsă. Sunt apropiați și pe scenă, dar și în viața reală, căci artista a susținut în repetate rânduri că se înțeleg de minune și îi leagă foarte multe lucruri pe care le au în comun. Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea, iar Petrișor Ruge s-a despărțit de Sandra Izbașa. Lucrurile se îndreaptă, pentru cei doi, în aceeași direcție, așa că nu este exclus să vedem, peste ceva timp, un cuplu Andreea Bălan-Petrișor Ruge. De-a lungul timpului despre cei doi s-au născut numeroase speculații potrivit cărora între ei ar fi mai mult decât o relație profesională și de prietenie. Zvonurile sunt alimentate chiar de Andreea Bălan, scrie wowbiz.ro.

Mesajul lui Bălan de pe Facebook

De ziua de naștere a lui Petrișor Ruge, Andreea Bălan a postat pe conturile sale de pe rețelele de socializare o fotografie cu ei doi, alături de un mesaj interesant.

”Azi e ziua lui Petricică Superman. De 12 ani împreună. E cel mai stabil din viața mea. Trofeul care ne-a schimbat viața. Acum 12 ani – locul 1 – la Dansez pentru tine. Happy Birthday!” a scris vedeta, pe social media.