Andreea Marin își laudă fiica pentru că știe ce vrea de la viață

Andreea Marin a fost surprinsă de confesiunea făcută de fiica ei. La vârsta de 16 ani, Violeta manifestă interese și preocupări distincte față de majoritatea tinerilor de vârsta ei.

Andreea Marin a investit timp și efort considerabil în educația fiicei sale, Violeta, și acum se bucură de succesul învățăturilor pe care i le-a oferit.

La vârsta de 16 ani, adolescenta nu caută faima, chiar dacă ar putea obține-o cu ușurință. Recent, tânăra și mama sa au purtat o discuție importantă.

Dorința prezentatoarei TV de a deveni mamă a fost una puternică, chiar și în prezent ea își dorește să aibă un al doilea copil.

Totuși, în prezent, Andreea se concentrează pe experiența de părinte și își dedică tot timpul fiicei sale, Violeta. Aceasta este pe care a avut-o în urma căsătoriei cu cu Ștefan Bănică Jr. Violeta a ajuns la vârsta adolescenței și își exprimă dorința de a studia dreptul în străinătate. Mai mult, Violeta participă și la numeroase proiecte de voluntariat.

Adolescenta nu se simte atrasă de faimă și nu ar dori să devină influencer, chiar și atunci când mama ei i-a făcut această propunere. Recent, Andreea Marin a purtat o discuție cu fiica ei care a fost surprinzătoare.

Vedeta a împărtășit că a discutat cu Violeta despre efectele filtrelor de înfrumusețare utilizate pe rețelele de socializare de către mulți celebrități. Surprinzător, adolescenta a declarat că nu intenționează să folosească astfel de trucuri.

Violeta știe care este scopul ei și vrea să rămână pe acel drum

Andreea a fost foarte impresionată de atitudinea și de modul de gândire ale Violetei. La doar 16 ani, ea pare mult mai matură decât majoritatea adolescenților de vârsta ei.

„La un moment dat, chiar am încercat-o, să știi. I-am zis: ‘Uite, mami, am aflat că sunt tot feluri de tool-uri pe care le poate folosi oricine pe internet’, și ea mi-a zis: ‘Nu, eu nu vreau să folosesc așa ceva’.

Mi-a plăcut reacția ei și chiar a fost neașteptat, pentru că multe tinere asta fac. Mai mult decât atât, nu-și dorește nici să facă reclamă unor branduri.

Mi-a zis: ‘Nu sunt pregătită pentru asta, nu e momentul, eu am un alt scop în viață. Vreau să fac altfel lucrurile’.

Mai rar se întâmplă asta în tânăra generație. Toată lumea își dorește să devină influencer. Toată lumea își dorește să vândă ceva.

Mai rar în ziua de astăzi ca un tânăr să spună scopul meu este altul, să-și cunoască scopul, în primul rând, și în al doilea rând, eu mă pregătesc pentru scopul meu și atenția vreau să mi-o țin pe acest drum”, a declarat Andreea Marin, pentru PlayIT.