Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit cu scandal la începutul acestui an. Ceo doi și-au anunțat și divorțul, iar legătura s-a rupt drastic deși au două fetițe împreună.

Gest incredibil al Andreei Bălan

Totuși, în plin proces de divorț, Andreea Bălan face un gest incredibil. Andreea Bălan a făcut eforturi mari pentru a-și salva căsnicia, dar se pare că iubirea nu a fost de ajuns.

S-a ajuns la un adevărat război pe reţelele de socializare, pe Youtube sau la televizor.

Pasionată și de vlogging, artista a vorbit de mai multe ori deschis despre separarea de tatăl fiicelor ei, în clipurile sale. Înainte de a avea probleme în căsnicie, Andreea avea în intro-ul clipurilor sale de pe Youtube imagini în care apărea alături de George Burcea și de fetițele pe care le au împreună, fotografii de la nuntă, ori diverse poze pline de romantism cu ei doi, însă dată fiind situația dintre ei, artista s-a văzut nevoită să le șteargă.

A păstrat însă o imagine cu ea în care apare cu câte un trandafir roșu în fiecare mână, un gest romantic făcut de fostul partener, și filmat de Andreea pentru a-l împărtăși cu urmăritorii ei.

Totodată, Andreea Bălan a schimbat și melodia din intro-ul clipurilor video, și anume „Înger păzitor“ (care era cântecul de suflet al celor doi), cu noua sa piesă: „Inimă de fier“, lansată de artistă în luna martie.

După ce cântăreața a povestit, detaliat, motivele pentru care s-a ajuns la divort, a venit și rândul lui Burcea.

„Haideţi să nu mai pledăm în victime pe la TV doar de dragul publicului, emoţiei sau mai ales al marketingului… Când marketingul bate sufletul, face ca, de exemplu, un vis american să devină doar o făcătură ordinară, o şedinţă foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorinţa pură sau alte sentimente care au o legătură cu sufletul omului. (…) Nimeni nu va părăsi cuiubul, dacă acolo-i bine…“, a scris George Burcea pe o rețea de socializare.