Cântăreața spune că este bine acum, dar că ultima intervenție chiruricală a fost mai dureroasă decât celelalte două.

”M-am trezit, sunt ok și sunt atent supravegheată și monitorizată. Operația a decurs bine și s-au eliminat toate hematoamele.
Acum mă “lupt” cu durerea fizică deoarece această operație mă doare cât celelalte 2 la un loc. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și de încurajare. Mă ajută mult…”, a scris Andreea Bălan, pe Facebook.

Andreea Bălan născut-o pe 4 martie pe Clara Maria, cel de-al doilea copil al său și al soțului ei, actorul George Burcea. În timpul nașterii prin cezariană, au apărut însă complicații grave, în urma cărora Andreea a intrat într-un stop cardio-respirator.

Doctorul a spus atunci că artista a avut mare noroc pentru că 90% dintre persoane care pățesc acest lucru nu supraviețuiesc.

”Am avut embolie amniotică. Lichidul amniotic din placentă intră în sânge. Se poate întâmpla și din senin, nu numai prin naștere. Chiar doctorița mi-a spus că au existat cazuri să moară și copilul. La mine norocul a fost că a ieșit fetița și abia pe urmă a venit lichidul. A fost o minune, pentru că mai întâi a ieșit ea. Dacă nu interveneau pentru mine puteam să mor. M-au intubat timp de două zile. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Sanador pentru că au făcut o comisie. Ca să ia o decizie atât de majoră trebuia să vină și doctorul spitalului, domnul Hergheligiu. În 10 minute s-au strâns pentru că era o decizie de viață și de moarte și uite că au luat decizia potrivită”, a spus ea, după naștere.

Andreea Bălan a fost acuzată că totul a fost doar un joc de-al ei și că în realitate nu a avut nicio problemă de sănătate. Ea a postat la scurt timp după ce s-a aflat că era la un pas să moară, fotografii din spital cu ea și bebelușul și mulți internauți au început să speculeze că povestea ei nu ar fi reală.