Scandalul dintre Andreea Bălan și soțul ei a dus-o pe artistă sub lumina reflectoarelor. Mai multe companii au decis să o contacteze pe artistă pentru a semna diverse contracte de sponsorizare. Altfel fiind spus, se pare că pe plan profesional, divorțul dintre ea și George Burcea are efecte benefice.

Câți bani face Andreea Bălan de pe urma contractelor de sponsorizare

Potrivit impact.ro, aceasta a semnat chiar săptămâna trecută un contract de sponsorizare cu o firmă producătoare de fier de călcat.  În urmă cu două zile a promovat un alt brand. Este vorba despre o companie care furnizează cosmetice de lux, iar pentru acesta Andreea a fost remunerată cu 5.000 de euro.

La finalul lunii februarie artista a declarat că divorțează

Îndrăgita artistă, Andreea Bălan nu a comentat la început evenimentul neplăcut, însă a dorit să clarifice speculațiile apărute în presă cu privire la mariajul celor doi.

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere. Le-am citit pe toate ❤. Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella și Clara trebuie potejate. Vă îmbrățisez cu drag, mereu a voastră AB’, a scris Andreea Bălan pe pagina personală de instagram, la acel moment.

Surse apropiate spun că relația s-a deteriorat din decembrie

”Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește. Andreea a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie… iar de atunci, din rău în mai rău…”, au spus surse apropiate cuplului.