După ce George Burcea a atacat-o dur pe Andreea Antonescu, cu care împarte acum platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Orăşeni vs Săteni”, Andreea Bălan a reacţionat prompt şi i-a luat apărarea prietenei sale în faţa celui cu care se află în plin proces de divorţ,

Care au fost declaraţiile făcute de George Burcea?

După ce Andreea Antonescu a făcut mai multe comentarii acide la adresa lui George Burcea, actorul n-a stat prea mult pe gânduri şi a reacţionat cu duritate.

Într-o postare pe o reţea de socializare, acesta a făcut-o praf pe Andreea Antonescu, acuzând-o că nu are demnitate şi coloană vertebrală.

“Mi-am promis că nu mă mai bag în rahaturi…dar totuși…Când pretinzi că ești un ARTIST, un om onest, o voce bună de peste 20 de ani… nu pot să tac. Nu pot să tac în fața oamenilor… și mai mult de atât… în fața oamenilor care o joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală..Sunt așa cum îi vedeți aici (referire la clipul în care Andreea Antonescu a sunat la numărul de urgență, spunând că este agresată de iubitul său)..

Accept să mă judece un om corect, cu coloană și cu demnitate. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om! Cu dragoste!”, a fost mesajul transmis de George Burcea.

Andreea Bălan i-a luat apărarea fostei colege de la André

În urma acestui mesaj, Andreea Bălan a postat imediat pe Instagram o fotografie cu ea şi Andreea Antonescu, dându-i parcă de înţeles că o susţine şi este alături de ea în tot acest scandal.

Mai mult, fanii celor două se vor putea bucura în curând de o nouă colaborare a artistelor.

“Abia aşteptăm să vă prezentăm un nou proiect muzical”, a scris Andreea Bălan alături de respectiva fotografie.