La 36 de ani, Andreea Bălan are deja o carieră de invidiat în spate, însă puţini ştiu câţi bani a strâns artista după miile de ore de muncă şi efort.

Fosta componentă a trupei André, alături de Andreea Antonescu, a trăit în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă. Această copilărie mult mai agitată decât a altora a însemnat în schimb şi câştiguri financiare importante, care o fac acum pe Andreea Bălan să nu ducă grija zilei de mâine.

În prezent, onorariul pe care vedeta îl percepe pentru un concert sau un eveniment privat porneşte de la 4.000 de euro şi poate urca peste 17.000 de euro. Dar acestea nu sunt singurele surse de venit ale Andreei. Cântăreaţa mai încasează sume consistente şi din proiectele TV pe care le desfăşoară, din publicitate, dar şi din vlogul său de pe YouTube unde postează aproape zilnic.

Andreea Bălan locuieşte în prezent într-o casă care ar valora o jumătate de milion de euro, potrivit Cancan. În plus, ea mai deţine două apartamente în valoare de aproape 200.000 de euro şi trei maşini luxoase. Toate acestea au fost cumpărate din banii strânşi după mii de ore de muncă neîncetată, în studiourile de înregistrare şi pe scenele din întreaga ţară.

Momentele care au făcut-o să plângă şi să sufere

Invitată recent în platoul Observator, unde a recunoscut că toată această perioadă, după despărțirea de George Burcea, nu a fost prea ușoară și a avut numeroase momente grele, Andreea Bălan a mărturisit că a avut clipe în care nu a putut să mai țină totul în ea și a explodat, a plâns și a suferit.

Pe de altă parte, artista a mai spus că se simte norocoasă că în acele momente a avut cine să o aline și să îi aducă bucurie. Ea a mărturisit că sigurele care au ajuta-o să treacă peste tot sunt cele două fetițe pe care le are. Cu ajutorul celor mici totul a părut mult mai ușor.

„O mamă își ia puterea întotdeauna de la copii, și cred că iubirea unei mame pentru copiii săi este nemărginită și aceea iubire îți dă o putere uriașă”, a spus Andreea Bălan la Antena 1.