Împreună cu iubitul ei, Ștefan Manolache, cei doi s-au cazat într-un apartament dintr-un complex rezidențial, iar vedeta a fost pusă pe glume. După ce au consumat alcool, Andreea Antonescu a sunat la 112 și spunând că este sechestrată.

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, unde i-au găsit pe cei doi, iar vedeta a recunoscut că a fost o simplă glumă.

După ce a pe jar poliția, Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei, pentru un apel nejustificat la 112.

Potrivit reprezentaților IPJ Iași, “Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfășurare”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași, în direct la România TV.

O ia pe urmele iubitului?

Mulți se întreabă dacă Andreea Antonescu va călca pe urmele iubitului după ultima situație întâmplată.

Iubitul vedetei, Ștefan Manolache, este fiul unui politician controversat și este cunoscut pentru problemele cu legea. În trecut, acesta a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a fost implicat într-un scandal cu un taximetrist, relatează România TV.