George Burcea a avut parte de o surpriză în emisiunea „Ferma. Orășeni vs Săteni”, difuzată de PRO TV, atunci când printre concurenţi şi-a făcut loc şi Andreea Antonescu, prietenă şi fostă colegă de trupă cu Andreea Bălan.

Andreea Antonescu a recunoscut că ea şi fosta colegă de la André nu sunt „prietene la cataramă”, care stau tot timpul „bot în bot”, însă au fost întotdeauna acolo una pentru cealaltă când situaţia a fost grea. Mai mult, ea a explicat şi care a fost adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan şi George Burcea au divorţat.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!!

Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a mărturisit Andreea Antonescu, potrivit wowbiz.ro.

Într-o ediţie recentă a emisiunii „Ferma”, după ce s-a salvat de la eliminare la duelul cu Paul Diaconescu, George Burcea se plângea noii sale iubite, Viviana Sposub, că fosta sa soţie îi spunea deseori că proiectele lui, pentru care a muncit atât de mult, sunt mult mai puţin importante decât ale ei.

„El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”

Andreea Antonescu a povestit, într-un interviu pentru Click, cum a fost întâlnirea cu George Burcea pe platourile de filmare.

„Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea.

A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”, a declarat vedeta.

Şi Andreea Antonescu este aproape să semneze actele de divorţ

Andreea Antonescu a fost căsătorită timp de 9 ani cu Traian Spak, împreună cu care are şi o fetiţă, pe nume Sienna. Cei doi nu mai formează un cuplu încă din toamna anului trecut, însă nu au mers nici până acum la notar pentru a semna actele de divorţ.

Deocamdată, cântăreaţa este ocupată cu filmările la „Ferma”, însă spune că planul de a divorţa rămâne în picioare, deşi nu poate indica un moment exact când totul se va încheia.

„Bineînţeles că divorţăm, dar să treacă pandemia. Când, nu ştiu. Viaţa m-a învăţat să nu-mi mai fac planuri, pentru că ştii cum e, degeaba îmi fac eu planuri dacă viaţa e plină de surprize. Şi nu mă refer la un divorţ care nu va mai exista, mă refer la faptul că atunci când este să fie va fi”, a spus Andreea Antonescu.