Zi dureroasă pentru Anca Serea, după ce frumoasa mămică și-a lăsat copilul cel mare să plece din țară pentru a-și urma visul. Unul dintre cei șase copii ai ei a plecat la studii în străinătate. David, băiatul care a făcut-o mamă pentru pentru prima dată, a fost admis la studii în Olanda, scrie wowbiz.ro.

Băiatul cel mare al Ancăi Serea pleacă în Olanda

Băiatul cel mare al Ancăi Serea se va muta pentru câțiva ani în țara lalelelor pentru a-și urma pasiunea, și anume filozofia. Cu toate că soția lui Adi Sînă are numai motive de mândrie pentru reușitele lui David, vedeta nu a putut să își stăpânească lacrimile la plecarea de acasă a adolescentului. Despărțirea lui David de familie a fost, așa cum era de așteptat, una dificilă și extrem de emoționantă.

“ Cu toate că ascunde o mare bucurie și mândrie, ziua de astăzi aduce pentru mine și familie și un motiv de milioane de gânduri… David, fiul meu cel mare, primul născut, își ia zborul de acasă și pleacă să studieze în Olanda. Sunt extrem de mândră că am un băiat atât de bun și de inteligent, care își va urma visul și va învăța multe lucruri frumoase și interesante într-o tară străină, însă evident că mă gândesc că nu îl voi mai vedea în fiecare zi, că nu îl voi mai putea strânge în brațe…”, a scris frumoasa vedetă pe social media.

Prezentatoarea, uimită de trecerea timpului

Prezentatoarea de știri a mai scris că nu îi vine să creadă cum a trecut timpul și cum parcă ieri David era un bebeluș, iar acum un bărbat adevărat.

“ Deși, acum a ajuns atât de înalt încât el mă strânge pe mine în brațe. Nici nu îmi vine să cred cât de repede au trecut toți acești ani, parcă ieri era un bebeluș și îl legănam să adoarmă. Iar acum a devenit un bărbat, un om responsabil, care pășește cu încredere pe drumul vieții. Dragul meu David, te iubim și îți dorim din suflet succes, să și se îndeplinească visele și așteptăm cu drag să te revedem și să te pupăcim în vacanțe. Te iubește, mama! ” a adăugat soția lui Adi Sînă într-o postare pe Facebook.