Anca Serea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Prezentatoarea în vărstă de 40 de ani reușește să se mențină într-o formă de invidiat, chiar dacă este mamă a șase copii iar meseria pe care și-a ales-o nu este una tocmai ușor de gestionat. Ea poate fi urmărită în fiecare weekend la Prima TV. Asta pentru că Anca Serea prezintă știrile din sport.

În ciuda vieții extrem de solicitante pe care o are, vedeta de televiziune demonstrează pe fiecare zi ce trece că ține mult la imaginea ei. O demonstreză forma fizică de invidiat. Anca Serea a prezentat și dovada faptului că arată extraordinar de bine. Ea a postat pe contul său de Instagram o poză în care poate fi văzută în toată plendoarea la piscină, chiar în costum de baie. Prezentatoarea de la Prima TV poartă un costum de baie dintr-o singură piesă bleumarin, cu dungi. În imaginea postată pe contul său de socializare, se poate observa cât de bine se menține vedeta și ce siluetă are după ce a dat naștere a șase copii.

Probleme de sănătate pentru Anca Serea

Anca Serea a făcut, acum ceva vreme, și o serie de dezvăluiri care vizează anumite probleme de sănătate. Vedeta a recunoscut că suferă de anemie severă.

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat”, a declarat vedeta pentru okmagazine.ro.

Chiar dacă are nu mai puțin de șase copii, au existat informații cum că ar urma să vină pe lume și un al șaptelea. Vedeta a respins însă această ipoteză. Mai mult chiar, ea a susținut că, din cauza condiției sale medicale, nu își mai poate permite să mai dea naștere a încă unui copil. Poate doar unul adoptat, a spus ea.