Gabriela Cristea este de nerecunoscut. Se pare că noua pagina care s-a deschis în viața vedetei pe plan profesional a lăsat locul unor schimbări radicale. Toți cei care îi urmăresc paginile de socializare au rămas efectiv șocați când au văzut cum poate arăta acum Cristea. Modificarea este atât de vizibilă, încât mulți se întreabă cum a reușit cunoscuta figură de televiziune să ajungă să arate atât de schimbată.

Gabriela Cristea afișează acum imaginea unei vedete de televiziune total împlinite. În primul rând, pe paginile ei de socializare se poate observa silueta de invidiat pe care a ajuns să o aibă aceasta.

Nu este prima dată când aceasta își suprinde fanii. În trecut, Gabriela Cristea s-a confruntat cu fluctuații de greutate, mai ales după cele două momente când a născut. De fiecare dată, însă, aceasta a ținut diete drastice și în scurt timp a reușit să slăbească și să dea jos kilogramele acumultate. Acum, proiectul nou în care este implicată au determinat-o pe cunoscuta vedetă să facă tot ce îi stă în putere pentru a ajunge la o siluetă de model.

 

Gabriela Cristea, apariție suprinzătoare după ce a semnat cu Antena 1

Noua emisiune în care va apărea din 13 august la Antena 1 a reprezentat un moment atât de important pentru Gabriela Cristea, încât aceasta a reușit să facă o schimbare importantă și atunci când a venit vorba de propria imagine. Dieta pe care a ținut-o Gabriela Cristea a făcut-o să piardă foarte mult din greutate, iar acum vedeta afișează un trup de invidiat.

 

Ea nu se sfiește să arate trasformarea radicală tuturor celor care îi urmăresc paginile de socializare. Fanii ei sunt absolut impresionați de pozele pe care ea le pune pe conturile de Instagram și Facebook. Cei mai mulți o felicită pentru reușita sa și îi declară că arată ca și cum vârsta nu și-ar fi spus deloc cuvântul.

Internauții abia așteaptă să vadă noul proiect în care este implicată vedeta de televiziune. Este vorba despre emisiunea „Splash! Vedete la apă”. Zilele trecute ea a pus o poză de la piscină, unde se vede cum se relează. Gabriela Cristea a transmis tuturor că starea ei de spirit este una extrem de bună, mai ales în contextul noii provocări care va începe la Antena 1.