În 2021, curioșii sunt vizitați de Moș Crăciun devreme cu un cadou surprinzător: un scandal uriaș în imperiul Prodan – Reghecampf, moment așteptat de oamenii care i-au antipatizat mereu pe aceștia.

După ce jurnaliștii au scris pagini întregi despre ea, aproape de Crăciun, Corina Caciuc a reacționat la afirmațiile făcute în spațiul public. După ce a fost acuzată de diverse fapte imorale de Anamaria Prodan, actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a avertizat-o pe celebra impresară că urmează să se întâlnească și să discute direct la judecătorie.

Corina Caciuc: „Mă apăr în fața oricărui atac denigrator”

După o absență îndelungată, Corina Caciuc a rupt în sfârşit tăcerea și a vorbit despre situația actuală cu Anamaria Prodan. Acesta a explicat că se va apăra pe cale legală împotriva oricărui atac denigrator, indiferent de persoana care îi va adresa înjurii calomnioase.

„Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire. Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator.

Noi voi accepta nimănui – și nu doresc să nominalizez pe cineva anume – să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”, a spus aceasta pentru Fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf, partener protector: „O voi apăra pe Corina de toate atacurile! Nimic, niciodată, nu ne-ar putea despărți!”

Antrenorul de fotbal de la CS Universitatea Craiova a exclamat că își va proteja actuala parteneră însărcinată de orice atac. De asemenea, acesta a afirmat ferm că o iubește enorm pe Corina Caciuc, iar jignirile și zvonurile de la televizor nu afectează cu nimic relația lor.

„Nu fac cinste nimănui, nu numai în cazul Corinei. Corina cunoaște faptul că sunt alături de ea și că oricând o voi proteja, îmi voi proteja familia! Nimic, niciodată, nu ne-ar putea despărți!

Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc. N-aș schimba absolut nimic”, a transmis Laurențiu Reghecampf.