Obişnuită a unui stil de viaţa excentric, Anamaria Prodan va reuşi sã îşi surprindă şi de această dată telespectatorii, purtându-i alãturi de ea la cină în unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Florenţa, La Giostra.

Top 10 cele mai bune restaurante din lume

Aflat în top 10 al celor mai bune restaurante din lume, în acest moment, aici iau masa deseori Brad Pitt, John Travolta sau Jessica Alba. Deschis de către prinţul Dimitri D’Asburgo Lorena, La Giostra este administrat în prezent de către cei doi fii ai acestuia, unul dintre ei, Soldano, fiindu-i bun prieten Anei.

Diseară, telespectatorii îl vor putea cunoaşte pe Prinţul Soldano, care de fiecare dată când o întâlneşte pe româncă nu pierde ocazia să îi mărturisească faptul că este îndrăgostit de ea, însă aceasta îi răspunde mereu că inima ei îi aparţine doar lui Laurenţiu Reghecampf.

O sesiune privată

Tot diseară, de la 19:45, pe Antena Stars, telespectatorii o vor putea urmări pe Ana în prima sa călătorie cu trenul şi se vor putea delecta cu imagini în exclusivitate din apartamentul Rebeccăi din Italia, dar şi cu o sesiune privată de cumpărături pe care acestea o fac la unul dintre cele mai luxoase branduri de acolo. Ce achiziţii va mai face Ana, dar şi despre planurile Rebeccăi, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou episod al reality show-ului Prodanca şi Reghe. Preţul succesului.