Deşi este o fire foarte puternică, Anamaria a vorbit la „Prodanca şi Reghe. Preţul succesului” despre locul din casă în care nu intră niciodată.

„Pentru mine, balcoanele sunt total nefolositoare. Nu am nevoie de balcon, pentru că nu ies niciodată, nu pot să mă uit în jos. Eu cu înălţimea…îmi e frică de mor. Cea mai proastă glumă a prietenilor mei este asta: să mă împingă uşor, atunci când sunt la înălţime, fie ea şi doar 50 de cm, dacă m-ai împins, fac moarte de om!”, a declarat aceasta.

Imagini în exclusivitate de la ziua de naştere a Anamariei Prodan

Cel de-al doilea episod al seriei le va aduce telespectatorilor imagini în exclusivitate de la ziua de naştere a Anamariei Prodan, sărbătorită alături de foarte mulţi prieteni în Dubai, dar şi de la întâlniri de business, antrenamente, ieşiri cu prietenii sau alte evenimente din viaţa familiei. Deși locuiesc în țări diferite, pe continente diferite și au preocupări diferite, cuplul Anamaria și Laurențiu și copiii acestora sunt foarte conectați la viața de familie, întrerupându-și cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreună.

În fiecare duminică, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alături Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia să afle cum arată o zi din viaţa fiecăruia.