Veste colosală pentru Anamaria Prodan. Impresarul de fotbaliști a rămas uimită. Laurențiu Reghecampf a dat un adevărat tin financiar.

Reghecampf a semnat un contract fabulos

Laurențiu Reghecampf a semnat un contrct fabulos. Antrenorul lui Al-Wasl a devenit noul ambasador al unui cunoscut brand de ținute vestimentare și accesorii. Ca umare a acestei colaborări încasează în jur de 100.000 de euro.

Reprezentanții prestigioasei firme s-au dus până la Dubai pentru a-l convinge pe Laurențiu Reghecampf să semneze contractul. Tratativele nu au durat mult, Laurențiu Reghecampf fiind încântat de ce i s-a propus, conform cancan.ro.

Averea cuplului Prodan-Reghecampf

Cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf este unul dintre cele mai bogate din România. Imprresarul de fotbaliști spune că locul lor în topul milionarilor. Prodanca e convinsă ce ea și Reghe se află printre primii 75 cei mai bogați români. Cu siguranță, sunt singurii români care dețin o locuință de lux în cea mai bună zonă din Las Vegas.

Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o în urmă cu doi ani. Asta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.