Obişnuitã cu regimul de filmare în regim de reality show, 24 de ore din 24, Anamaria Prodan abia aştepta sã înceapã filmãrile pentru cel mai nou proiect al sãu, Prodanca şi Reghe. Preţul succesului, difuzat în fiecare duminicã, de la 19:45, la Antena Stars. Ce nu ştia însã la acel moment era faptul cã filmãrile vor dezvãlui şi un obicei mai puţin cunoscut al acesteia. 

Ce făcea de fapt Anamaria Prodan

Astfel, de-a lungul celor trei luni de filmare, echipa de producţie a reality-ului a surprins-o de nenumãrate ori pe Anamaria fentând programul obişnuit al meselor cu foarte multe gustãri. Ba mai mult, operatorii au realizat cã aceasta încerca sã se furişeze sau aştepta închiderea camerelor pentru a se muta dintr-un loc de filmare în altul pentru a mai lua o gustare. Pusã în faţa faptului împlinit, Anamaria Prodan a recunoscut cã are o problemã şi a decis sã consulte un nutriţionist. Cum a decurs întâlnirea cu medicul, cum a reacţionat impresara la proba cântarului şi câte kilograme are aceasta, telespectatorii vor putea afla urmãrind duminica aceasta, de la 19:45, în cel mai nou episod al reality show-ului Prodanca şi Reghe. Preţul succesului, de la Antena Stars. 

Tot duminicã, telespectatorii vor putea urmãri şi probele de rochii pe care Anamaria Prodan le face pentru o şedinţã foto de copertã la o publicaţie destinatã comunitãţii de mirese. În fiecare duminicã, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alãturi Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia sã afle cum aratã o zi din viaţa fiecãruia.