Cu toate că coronavirus face ravagii prin Europa, Anamaria Prodan a luat o decizie radicală în weekend şi a mers timp de două zile la Monaco pentru a o vizita pe fiica sa cea mare, stabilită acolo momentan, de teama coronavirusului, după ce boala a prins-o pe aceasta în Italia, la Milano.

Boala face ravagii în Italia

Epidemia de coronavirus face ravagii în Italia, astfel că multe persoanele aflate acolo au dorit să plece cât mai repede. Acesta este şi cazul Rebeccăi Dumitrescu, fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan. Tânăra a părăsit ţara imediat ce autoritățile au anunțat numărul de pacienți infectați. Tânăra era stabilită la Milano de trei ani, oraș în care urmează studiile universitare, după ce prima parte le-a făcut la New York. Mai mult, în Italia, tânăra mai este și în portofiul unei agenții celebre de manechine de top. Cu toate acestea, ea a luat hotărârea de a pleca la Monaco, pentru a evita vreo eventuală problemă de sănătate.

”Rebe este una dintre cele mai bine cotate manechine din lume, drept dovadă că este și angajata a celei mai puternice agenții de modelling de profil la nivel mondial. Însă, acum, nu mai vrea să rămână în Milano, va reprezenta firma ei în alte țări. Fata a dorit să evite tot ce se întâmplă acolo și astfel că a plecat la Monaco, la David, prietenul ei, și se va stabili acolo o perioadă”, au povestit prietenii tinerei, potrivit wowbiz.ro.

Deciza fetei de a pleca din Italia din cauza virusului a mulțumit-o pe deplin pe mama sa, care s-a și dus să o vadă în Franța pentru câteva zile.

”În weekend, Ana a luat primul avion și a zburat în Principat la Rebecca. A văzut-o că este bine și s-a liniștit, mai ales că o știe alături de iubitul ei, un băiat cu care fata este de mai bine de trei ani, îi cunoaște familia… ”, au dezvăluit aceleași surse pentru WOWbiz.ro.