Anamaria Prodan și-a surprins iar fanii cu o apariție spectaculoasă. Impresarul îşi ascunde vârsta. Chiar dacă va împlini 49 de ani în luna decembrie, soţia lui Laurenţiu Reghecampf face furori la fiecare apariție.

Cu maxime în Dubai care depăşesc 40 de grade Celsius, celebrul impresar se răcoreşte în fiecare zi la piscină. Imaginile postate de ea devin imediat virale, mai ales că are peste 770.000 de urmăritori. Ultima imagine a Anamariei Prodan nu se abate de la regulă. Fanii fostului model au reacţionat imediat.

Scandalul continuă în familia Reghecampf

Anamaria Prodan s-a mutat în Dubai, la peste 3.500 de kilometri distanţă de cel cu care s-a căsătorit în 2008. Au apărut zvonuri că Laurențiu Reghecampf  i-a dat un ultimatum soţiei să anunţe divorţul până în luna septembrie. Mai mult, că ar fi dispus să renunţe la o sumă uriaşă pentru a se despărţi de Anamaria Prodan.

Chiar şi aşa, Anamaria a exclus varianta că va rămâne singură. Le-a cerut totuşi jurnaliştilor să îl întrebe pe Reghecampf dacă a plănuit să divorţeze. Îşi doreşte ca soţul ei să vorbească şi despre presupusele amante.

„Vorbiţi cu soţul meu Reghecampf! Vedeţi dacă vă confirmă „împărţeala”. Întrebaţi-l cine o face, dacă are amante. Întrebaţi-l pe soţul meu dacă iese sau are legături cu prostituate din Dubai, din România, din America. Întrebaţi-l pe soţul meu dacă a plănuit divorţuri!

Întrebaţi-l dacă îşi înjură familia sau o vorbeşte „oribil” în oraş… dacă „a furat” banii copiilor ca să achiziţioneze case, multe maşini, bijuterii, business-uri prostituatelor. Întrebaţi-l pe soţul meu dacă familia noastră a rămas pe drumuri, săracă, datorită transferurilor făcute din conturile familiei către prostituate!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

De-a lungul timpului, atât Anamaria Prodan cât şi Laurenţiu Reghecampf nu au ezitat să îşi declare public iubirea. Mai mult, femeia chiar şi-a tatuat chipul soţului pe spate, alături de cele două fete din prima căsătorie şi de Laurenţiu Reghecampf Junior, fiul celor doi.