Conform cifrelor de audiență pentru ziua de ieri, consultate de Capital, România TV și-a asigurat un loc confortabil în fruntea clasamentului privind televiziunile de știri.

Pe segmentul de public urban general, cu 2,1 puncte de rating, postul de televiziune România TV este mult peste concurentul principal Antena 3, care a înregistrat 1,3 puncte de rating pe întreaga zi.

Antena 3 este urmată de Digi 24, care a avut ieri, pe întreaga zi, o audiență de 0,6 puncte de rating. Postul de televiziune al grupului RCS-RDS este urmat de B1 TV și de Realitatea Plus, aflate la egalitate cu 0,4 puncte de rating fiecare.

Clasamentul se menține și pe celelalte segmente de public. Astfel, pe categoria de vârstă 18-49 de ani, România TV este în fruntea clasamentului cu 0,8 puncte de rating, în timp ce Digi24 se află la egalitate cu Antena 3, cu 0,4 puncte de rating pe întreaga zi. B1 TV și Realitatea Plus sunt, de asemenea, la egalitate cu 0,1 puncte de rating.

Antena 3 stă ceva mai bine pe publicul 18+, unde are o medie pe întreaga zi de 1,5 puncte de rating, diferența față de România TV fiind ceva mai mică (2,3 puncte de rating). Digi 24 a avut ieri 0,7 puncte de rating pe această categorie de public, în timp ce B1 TV și Realitatea Plus au avut, la egalitate, 0,4 puncte de rating fiecare.