Aceasta susține că ministrul se laudă că va da amnistie fiscală, dar aceasta nu va fi pentru amărâți, ci pentru mahări, pentru cei care au datorii la stat de sute de mii de euro.

„Cei mai mulți cetățeni care s-au trezit acasă cu un plic de la ANAF au și dovada că angajatorul a plătit în urmă cu 4-5 ani contribuția de asigurări sociale de sănătate care li se impune acum, dar evident fiscul fie nu știe, fie o face cu bună știință, din foame de bani. Nu se poate spune că este nici măcar un împrumut pe care ANAF îl ia de la populație, pentru că banii nu sunt dați de bună voie, ci luați cu forța, cu japca. Pentru că împrumutul legal, prin titlurile de stat pe care tot încearcă să le vândă populației, nu are niciun succes la români. Iar în tot acest timp, ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici anunță cu tupeu că în luna mai, guvernul va da amnistie fiscală. Pentru trecut, spune Teodorovici. Și atunci te întrebi, tu simplu contribuabil de ce să plătești? Simplu – pentru că amnistia fiscală nu este pentru amărâți, ci pentru mahări, pentru cei care au datorii la stat de sute de mii de euro. Lor li se vor șterge datoriile, iar cei care au 500 de euro sau 1000 de euro, statul le va băga mâna în buzunar fără nicio păsuire. O mizerie marca PSD.”, a declarat Oana Stănciulescu pentru stiridiaspora.ro.

Liberalul Florin Cîțu a avertizat de apariția acestei situații.

„Evident ca toata lumea o sa primeasca o decizie de impunere. Din pacate, pentru noi toti, aceste decizii sunt din 2018 executorii. Adica nu mai poti fi contestate in instanta. Trebuie sa platim sau ne executa silit. Da, asa este in dictatura. Statul are intotdeauna dreptate si cetateanul nu are dreptul sa conteste.

Dragnea, Valcov, Teodorovici ne spun ca desi timp de 5 ani ei nu au stiut ce impozite trebuiau platitie acum sa AVEM INCREDERE in calculele lor. Asta nesimitire si tupeu de borfas”, spunea Florin Cîțu.