Peru, situat in partea centrala a Americii de Sud, strabatut de fluviul cu cel mai mare debit din lume, Amazonul, va ofera o diversitate geografica extraordinara: fascinatia junglei, lacul Titicaca (lacul navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume, adica 3.812 m deasupra nivelului marii), Muntii Anzi, Oceanul Pacific. Nu trebuie sa ratati Muzeul Aurului si pe cel de Antropologie din capitala statului,
Lima, si nici orasul Cuzco, cel mai vechi oras de pe continent, locuit si acum, in apropierea caruia se afla cel mai celebru sit arheologic, Macchu Picchu, denumit si Orasul Pierdut al Incasilor.
De asemenea, nici cel mai mare oras peruan situat in jungla amazoniana, Iquitos, la care nu se poate ajunge decat prin aer sau pe apa. Moneda peruviana se numeste „nuevo sol”, iar 100 de soli echivaleaza cu 29,82 USD, suma care va ajunge pentru o masa copioasa la un restaurant de lux si o noapte de cazare la un hotel pe masura.
Daca doriti sa vizitati Brazilia, faimoasa prin plajele, dansurile si carnavalurile sale, este indicat sa nu o faceti in perioada decembrie – februarie, cand preturile cresc cu 25-30% si nici in timpul carnavalului din Rio de Janeiro, cand taxiurile sunt de patru ori mai scumpe, cazarea de trei ori, aglomeratia este infernala si toata lumea bea peste masura. Moneda braziliana este realul, iar 100 de reali echivaleaza cu 58,18 USD, bani care acopera o noapte de cazare si o masa la un hotel de nivel mediu.
Civilizatia din Mexic este rezultatul unei dezvoltari ce dateaza cu multe mii de ani inainte de nasterea lui Cristos. De la Mexico City, capitala statului, fondata in secolul XIV, situata la 2.260 m altitudine si pana la superba statiune Cancun, ale carei plaje sunt scaldate de apa cristalina a Marii Caraibelor, puteti admira peisaje exotice si aveti ocazia sa cunoasteti civilizatiile stravechi, misterioase ale aztecilor, olmecilor si maiasilor.
Moneda mexicana este pesosul, iar 100 de pesos echivaleaza cu 10,57 USD, suma cu care puteti manca acceptabil intr-un restaurant sau puteti plati cazarea o noapte la o pensiune.    

ONT Carpati – PERU
Pret: 2.895 USD/persoana/loc in camera dubla/17 zile
Se viziteaza:
Frankfurt, Lima (Catedrala, Plaza Mayor, Manastirea San Francisco, Muzeul Aurului), Cuzco (capitala Imperiului Incas), Yucai, Macchu Picchu, Puno, Insula Los Uros, Lacul Titicaca, Iquitos, plimbare cu barca pe Amazon si Napo.
Servicii asigurate:
transport cu avionul Bucuresti-Lima-Bucuresti; curse interne; transport cu trenul;
15 nopti cazare cu mic dejun, 11 dejunuri si doua cine la hoteluri de 3 si 4 stele;
servicii ghid interpret pe tot parcursul excursiei si ghizi locali in timpul vizitelor prevazute in program.
Nu sunt incluse in pret: taxe aeroport curse interne (aproximativ 20 USD), bauturi racoritoare la mesele principale, taxa de viza (35 USD).
Conditii de inscriere:
grup minim de 15 persoane; supliment grup 10 persoane – 210 USD;
pasaport valabil minimum 6 luni de la data plecarii
adeverinta de salariat/talon de pensie in original
5 formulare de viza corect completate si 5 fotografii
in cazul anularii sau modificarii datei excursiei, societatea va anunta participantii cu 14 zile inaintea plecarii
avans 50% din pretul excursiei la inscriere, diferenta pana la pretul integral (cash sau prin ordin de plata) cu cel putin 6 zile inaintea plecarii
Termen de inscriere: 45 de zile inaintea plecarii
pentru renuntarea la excursie, dupa inscriere si achitare, cu mai mult de 21 de zile inaintea plecarii, se retin eventualele cheltuieli facute de societate (de exemplu, penalizari bilete de avion), precum si comisionul cuvenit societatii. Pentru renuntarea la calatorie dupa aceasta data, se retin urmatoarele penalizari:intre 20-10 zile inaintea plecarii, 25% din pretul excursiei; 9-5 zile, 50% din pret, 4-0 zile, pretul integral.

j’info tours – brazilia
Pret: 1.580 USD/persoana/loc in camera dubla/8 zile
Servicii asigurate:
transport cu avionul Rio de Janeiro – Iguacu – Manaus
cazare cu mic dejun
vizite conform programului
Se viziteaza:
Rio de Janeiro (celebrele plaje Ipanema, Copacabana, Flamengo, Muntele Corcavado, Gradina Botanica, Teatrul Municipal, Manastirea San Benito, Stadionul Maracana), Iguacu (cascada), Manaus (capitala cauciucului natural), croaziera pe Raul Negru, plimbare cu barca pe Amazon
Nu sunt incluse in pret: biletul de avion dus-intors Bucuresti – Rio de Janeiro (aproximativ 900 USD)
Conditii de inscriere:
grup minimum doua persoane
plecari la cerere
inscriere cu minim – 20 de zile inainte de plecare
conditii de retragere: cu 30 de zile inainte de plecare se retin 10% din suma totala; cu 20 de zile – 30%, cu 10 zile – 50%, sub 5 zile – 100%.

C&D partner – Mexic
Pret: 2.200 USD/persoana/loc in camera dubla/17 zile
Se viziteaza:
Londra, Mexico City (Muzeul de Antropologie), Teotihuacan (Piramida Soarelui si a Lunii, Templul Quetzalcoatl, Basilica Guadalupe), Puebla, Oaxaca (zona arheologica Monte Alban, Muzeul Aurului), Tehuantepec, San Cristobal, Palenque (Cascada Albastra si Cascada Misol Ha, unde au avut loc filmarile la „Terminator”, cu Arnold Schwartzeneger), Villahermosa, Campeche, Uxmal (Piramida Vrajitorului, Palatul Guvernatorului), Merida, Chichen Itza, Cancun.
Servicii asigurate:
transport avion Bucuresti – Londra – Mexico City, Cancun – Londra – Bucuresti,
transferuri cu autocarul,
o cazare cu mic dejun la Londra, 14 cazari cu mic dejun la hoteluri de 3 si 4 stele, 7 dejunuri si doua cine, o cina meniu specific,
ghid roman si ghid local,
intrarile la muzeele si obiectivele turistice cuprinse in program
Nu sunt incluse in pret: bauturi la mese, taxa de viza (75 USD),
intrari la obiective turistice neprevazute in program.
Conditii de inscriere:
pasaport valabil minimum 6 luni de la data plecarii
3 formulare de viza corect completate si 3 fotografii
adeverinta de salariat/talon de pensie in original
extras de cont bancar
copii acte de proprietate
obtinerea vizei turistice pe baza interviului la Consulatul Mexicului
termen de inscriere: 45 de zile inaintea plecarii
in cazul renuntarii la excursie, vedeti caseta alaturata