Filmele promovate de canalul TV epic sunt  producții cu actori de marcă precum: Al Pacino, Uma Thurman, Keanu Reeves, Robert de Niro, Arnold Schwarzenegger, John Travolta sau Samuel L. Jackson. 

Kill Bill vol I + II, trilogia Matrix, Pulp Fiction, Machete și Machete: Ucigaș meseriaș, Terminator 3: Supremația roboților, sunt doar câteva din filmele emblematice pe care AMC le-a pregătit telepectatorilor pentru această perioadă. 

În luna aprilie, toate televiziunile ce aparțin AMC Networks Internațional – Europa Centrală și de Nord s-au alăturat inițiativei „#staiacasă”. Întregul portofoliu de televiziuni din România al AMCNI CNE afișează pe ecran mesajul #staiacasă, lângă logo-urile posturilor TV: AMC, Filmcafe, TV Paprika, Minimax și JimJam. Şi în alte părți ale Europei Centrale, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Serbia, Germania și Ungaria, toate televiziunile AMCNI CNE s-au alăturat acestei inițiative, cuprinzând în total 31 de posturi TV..

 În cele mai multe locuri din Europa, acest mod de viață responsabil și temporar, ne solicită să nu ne părăsim locuințele decât în situații absolut necesare, pentru a evita răspândirea coronavirusului. În această situație, compania de televiziuni a considerat că este datoria sa să atragă atenția tuturor telespectatorilor săi – de la fani ai serialelor și filmelor, pasionați de gătit, până la familiile cu copii mici, că este responsabilitatea noastră principală să stăm în case și să ne protejăm sănătatea noastră și a celorlalți.