Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C, Altex Romania a anuntat inagurarea celui de-al doilea magazin din Craiova printr-o investitie de 500.000 de euro.

„Suntem prezenti pe piata din Craiova de peste 10 ani. Municipiul a evoluat, piata in ansamblu a evoluat si tocmai de aceea deschidem astazi un magazin mai mare si cu o gama de produse mai ampla. Deschiderea noului magazin a presupus o investitie de peste 500.000 de euro si a insemnat crearea a 30 de noi locuri de munca”, a declarat Raul Filip, director retail Altex Romania.

Noul magazin Altex ofera clientilor sai o gama de peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia. Acesta are o suprafata de 1.300 de metri patrati.

In prima jumatete a anului in curs Altex a inregistrat o cifra de afaceri de 170 milioane de euro, mai mare cu 47% fata de perioada similara a anului trecut.

Altex Romania este unul dintre cei mai importanti retaileri de produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala se ridica la aproximativ 90.000 metri patrati, divizata intre 70 de magazine Altex si 17 magazine Mrdia Galaxy.

Altex Romania este actionar majoritar in Complet Electro Serv – compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA – compania de real-estate. Din grupul Altex mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.

Sursa: Altex