Cazul Caracal e pe cale să bubuie pur și simplu. Anchetatorii merg pe o nouă pistă. Gheorghe Dincă ar fi făcut mai multe victime decât a recunoscut. Dispariţia, în împrejurări încă neclare, a mai multor fete din zona de sud a ţării este investigată.

Ca să nu stârnească un val de isterie, poliţiştii au ales să nu vorbească despre aceste cazuri până nu vor avea confirmarea clară că au sau nu legătură cu suspectul din Caracal.

Ar fi vorba despre cel puţin 5 fete care ar corespunde profilului unei potenţiale victime de-a lui Gheorghe Dincă. Ciudat este că până să mărturisească ororile, nimeni din apropiaţii lui nu a sesizat că ar avea apucături bolnave.

O spune chiar fostul avocat al lui Dincă, Bogdan Alexandru. „Soţia a venit spre finalul lunii aprilie, iar răpirea în mijlocul lunii, cu o săptămână-două înainte să vină soţia. Doamna nu a văzut absolut nimic care să ridice semne de întrebare. Nu a bănuit.”, spune avocatul, conform ProTV.

Ca să îi facă un profil cât mai complet lui Dincă, anchetatorii verifică acum atent toate lucrurile de la el din casă. Pe lângă cele trei telefoane găsite la perchiziile de până acum, ar mai fi fost găsit încă unul. Toate urmează să fie expertizate.

Gheorghe Dincă are şi un profil pe o reţea socială, care urmează să fie analizat pentru a se vedea dacă nu cumva bărbatul îl folosea ca să găsească eventuale victime.