“Utilizatorii de tehnologie mobilă au contribuit în egală măsură, prin aşteptările lor, la realizarea proiectului X2 Twin. Aşadar, fratele lui X2 Soul s-a născut din dorinţa de a oferi consumatorilor un smartphone la fel de performant, dar care să răspundă nevoilor celor care utilizează două cartele SIM”, a declarat Lucian Peticilă General Manager Allview.

X2 Twin este un telefon subţire de 7,95 mm şi prezintă o serie de specificaţii gândite special ca utilizatorii să aibă parte de viteză, mobilitate şi un generos spaţiu de stocare. Astfel, X2 Twin înglobează un procesor Octa Core cu frecvenţa de 1.4 Ghz, un procesor grafic Mali 450 MP4, memorie RAM de 1 GB şi memorie Flash de 8 GB, extensibila printr-un card microSD de pana la 32 GB.

Cele două camere foto care echipează device-ul sunt concepute astfel încât claritatea fotografiilor să fie de înaltă clasă. Camera principală de 8MP cu autofocus, model Sony IMX179, susţine funcţii precum înregistrare video Full HD, fotografiere HDR, Panoramic şi capturare prin gesturi. Deschiderea diafragmei f/2.0 permite trecerea unei cantităţi mai mari de lumină către senzor. Acest lucru face ca pozele să fie mai luminoase fără alte artificii digitale precum modificarea ISO şi a balansului de alb. În plus, lentila frontală a sistemului optic al camerei are un strat anti-reflexie a luminii. Camera frontală, de 2 MP, este ideală pentru apeluri video şi selfie-uri. X2 Twin rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.4.

O altă noutate a telefonului X2 Twin este opţiunea Anti Theft. Este un sistem care îi ajută pe utilizatori să îşi securizeze informaţiile din telefon în cazul în care pierd telefonul, prin blocarea acestuia. În plus, funcţia permite setarea unui număr de telefon de siguranţă, care va fi notificat printr-un sms în momentul în care în telefon este introdusă o altă cartelă SIM şi astfel, posesorul telefonului va putea contacta persoana care l-a găsit.  
Telefonul X2 Twin este disponibil începând de astăzi pe bază de precomandă, la preţul de 999 lei.