„Alldro 3 Speed DUO şi Alldro 2 Speed DUO le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de aplicaţii, conţinut video şi audio online de calitate, dar şi de cele mai noi jocuri 3D”, a menţionat Lucian Peticilă, General Manager Allview.
Allview Alldro 2 Speed DUO este echipată cu procesorul dual-core Cortex A9, 1,5 GHz, şi rulează sistemul de operare Android 4.0. Ecranul HD multitouch capacitiv de 8 inch asigură o redare foarte bună a detaliilor. Tableta, care are o grosime de 10 mm, este dotată cu capac de aluminiu care asigură o rigiditate sporită.
Modelul Allview Alldro 3 Speed DUO este echipat, de asemenea, cu procesorul dual-core Cortex A9, la 1,5 GHz. Display-ul capacitiv multitouch IPS HD, de 9,7 inch, reprezintă, de asemenea, un atu al produsului şi asigură redarea de imagini clare, vibrante, cu un unghi mare de vizibilitate (aproape 180 de grade). Memoria RAM de 1GB permite rularea mai fluentă a programelor şi deschiderea paginilor de Internet.
Atât Alldro 2 Speed DUO, cât şi Alldro 3 Speed DUO vin cu Office Suite Viewer  preinstalat, care oferă posibilitatea vizualizării de fişiere Word, Excel şi PowerPoint.  Ambele tablete beneficiază de securitatea oferită de BitDefender. Varianta preinstalată este cea Premium, valabilă 90 zile, cu opţiune de prelungire.
Tableta Allview Alldro 3 Speed DUO va fi disponibilă in magazinele partenere începând de astăzi şi va avea un preţ recomandat de 1.149 de lei. Allview Alldro 2 Speed DUO va fi disponibilă la o dată ce va fi anunţată ulterior.